HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

GRATIS Intro aften (kursus)med SIK! Mandag d. 9. december, kl. 18.00.

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Introduktionsaften i VBUC, Ålekistevej 159, 2720 Vanløse. Introkursus til langturs skøjtning på hav og sø is! SIK fra Sverige holder introduktion med gennemgang af sikkerhed, udstyr samt praktisk know how for Svensk langturs skøjtning. Der fortælles om typiske kør områder, hvordan turene foregår og hvordan man på en sikker måde finder brugbart is og kører i grupper og om hvordan SIK arbejder med at arrangere ture, finder og informerer om sikkert og brugbart is. Efter kurset (som er en forudsætning for at blive medlem af SIK og kunne deltage i turene (medlemsskab Skr. 100,-)), tager vi til Genforeningspladsen for at afprøve og kikke på typisk udstyr.
Deltagelse i denne aften er GRATIS. Der er gratis kaffe og transport fra VBUC til Genforeningspladsen (hvis ikke man er i bil). Tilmelding officielt på hlf72kalender@gmail.com. (for at have overblik over deltager antal, man kan også bare møde op!). Start kl. 18, teori til kl. 20 og skøjtetest fra 20.30 til 21.30

langfardsskridsko

Læs artikel om OL jagten.

Vores bedste løbere har som i vel ved, været på den anden side af atlanten, for at prøve at køre hurtig nok til en OL plads. Desværre lukkedes det ikke (endnu) for nogen af dem. Der var ellers som forudset rekord regn i Calgary og Salt Lake City, men ikke tilstrækkelig nok for vores Danske løbere. Nu er der 2 World Cups tilbage, d. 29.11 i Astana (Kazagstan) og d. 6.12 i Berlin (entre billetter er ikke dyrere end 5 euro!). Vi håber endnu! Læs artikel i Politiken her!

Tur til Gøteborg.

Vi laver en tur til Gøteborg hvor der er mulighed for at deltage i en afdeling af Skandinavian Cup. (Se indbydelsen her: Inbjudan_ScandinavianCup_2013) Vi overnatter i hytten ved banen. Afgang fredag d.13-12 (nærmer tidspunkt følger) og hjemkomst søndag sent aften. Vi deler omkostningerne. Tilmelding på hlf72kalender@gmail.com. senest d. 8-12!


Kategorier: Klubben

One Response to “GRATIS Intro aften (kursus)med SIK! Mandag d. 9. december, kl. 18.00.”


  1. Bjørn Hagen
    on nov 25th, 2013
    @ 11:04

    Gratulerer med nye flotte rekorder til Viktor. Dette var vel den største muligheten til å klare OL-kravene, så det kan vel bli vanskelig nå. Jeg har ellers inntrykk av at formen var best under løpene i SLC uka før løpene i Calgary. Sånn sett ble jeg vel litt skuffet. Med topp form og full klaff hadde det blitt under 6.30 mener jeg. Men en må jo regne med at det går litt opp og ned, og jevnt over er jo framgangen stor. Lykke til videre.

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.