HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Godt Nytår!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Alle medlemmer ønskes et lidt forsinket godt nytår! Sæsonen har nu været i gang i 3 uger. Julen er vel overstået og der har været is af meget svingende kvalitet. Rundt om nytåret har det været koldt og isen var godt på vej til at blive super is. Så kom der desværre tø- og blæse vejr, det gik hård ud over isen. Dog har man kunnet skøjte på banen hver dag!

I trænings tiderne har der været nogle entusiastiske unge mennesker, som kom helt fra Slagelse, Næstved eller Farum. Alle er velkommen til at deltage i træningen og spørge om gode råd.

Nicoline instruerer til træningen.

Nicoline instruerer til træningen.

Eliten er på trænings lejr i Berlin og i næste weekend vil Danmark blive repræsenteret af Viktor Hald Thorup ved EM i Rusland. Vi ønsker ham alt held og lykke til!

Følg med på vores facebook side “Venner af Hurtigløberforeningen HLF72″, her er der sidste nyt, billeder og interessante links m.m.

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.