HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Introduktion og bestyrelse.

HLF72 har som navnet antyder eksisteret siden 1972. Frem til etableringen af banen på Genforeningspladsen i 2001 var det dog en håndfuld meget  entusiatiske skøjteløbere, som orkede at præparere eventuelt frosne søer i Nordsjælland. Antallet af medlemmer er nu oppe på omkring 100- iøvrigt i alle aldre!

Banen drives af Københavns Kommune og er åben for alle fra kl. 10.00 til kl. 22.00. Den skal forlades når de gule lamper langs banen blinker – så præpareres isen, som skal passes og plejes ikke mindst på grund af vind og vejr. Dette forhold er desværre fortsat årsag til, at der indimellem er dage, hvor banen ikke er brugbar til hurtigløb.

Hurtigløb på skøjter med en meget lang og – skarp klinge bringer let løberen op i fart og det er derfor ikke helt ufarligt at have personer med forskellige slags skøjter på samme bane. HLF72 har fået tildelt banetid i hvilken banen kan afspærres helt af medlemmerne. HLF72 har dog valgt at banen opdeles af kegler således, at kun hurtigløb kan løbes i inderbanen og resten af arealet stadig kan benyttes af andre brugere, med gensidig hensynstagen.

HLF72 holder til i 3 gamle skurvogne som medlemmerne har istandsat. De rummer blandt andet omklædningrum som er fælles for alle, faciliteter nødvendige for vedligeholdelse af skøjter samt et større antal skøjter som står til medlemmernes rådighed: nogle kan  frit lånes i træningstiden, andre , som kræver individuel tilpasning, kan lejes for en billig penge gennem sæsonen.  Fra en venlig skøjteforening i Groningen, Holland modtager vi let brug træningstøj som medlemmerne kan erhverve sig. Udgifterne til udstyr kan derfor bringes ned på et minimum.

HLF72 lægger stor vægt på en god ånd og tone. Foreningen søger at opfyldte den enkeltes behov under hensyntagen til den samlede gruppe. Således ønsker foreningen at bakke op om de medlemmer som i en periode ønsker at deltage i huritgløb på skøjter på eliteniveau. Hidtil har langt største udfordring dog ligget i at betjene motionisterne.

HLF72 har udarbejdet leveregler og har ligeledes forholdt sig til sikkerhed og etik i alle forhold som vedrører skøjtesporten.

Bestyrelse:

Klubbens bestyrelse består af følgende personer (efter d. 4-11-2013):

Ole Bendsen  (næst formand)

Hans Peter Mikkelsen (sekretær)

Rob Bruggeling (kasserer)

Henk Roelofs (formand)

Vakant (der mangler 1 besyrelses medlem)

Suppleanter:  Cathrine Grage + 1 vakant. (der mangler 1 suppleant)

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.