HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Introduktion og bestyrelse.


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

HLF72 har som navnet antyder eksisteret siden 1972. Frem til etableringen af banen på Genforeningspladsen i 2001 var det dog en håndfuld meget  entusiatiske skøjteløbere, som orkede at præparere eventuelt frosne søer i Nordsjælland. Antallet af medlemmer er nu oppe på omkring 50- iøvrigt i alle aldre!

Banen drives af Københavns Kommune og er åben for alle fra kl. 10.00 til kl. 22.00. Den skal forlades når de gule lamper langs banen blinker – så præpareres isen, som skal passes og plejes ikke mindst på grund af vind og vejr. Dette forhold er desværre fortsat årsag til, at der indimellem er dage, hvor banen ikke er brugbar til hurtigløb.

Hurtigløb på skøjter med en meget lang og – skarp klinge bringer let løberen op i fart og det er derfor ikke helt ufarligt at have personer med forskellige slags skøjter på samme bane. HLF72 har fået tildelt banetid i hvilken banen kan afspærres helt af medlemmerne. HLF72 har dog valgt at banen opdeles af kegler således, at kun hurtigløb kan løbes i inderbanen og resten af arealet stadig kan benyttes af andre brugere, med gensidig hensynstagen.

HLF72 har fået 2 omklædningsrum til rådighed.

HLF72 lægger stor vægt på en god ånd og tone. Foreningen søger at opfyldte den enkeltes behov under hensyntagen til den samlede gruppe. Således ønsker foreningen at bakke op om de medlemmer som i en periode ønsker at deltage i huritgløb på skøjter på eliteniveau. Hidtil har langt største udfordring dog ligget i at betjene motionisterne.

HLF72 har udarbejdet leveregler og har ligeledes forholdt sig til sikkerhed og etik i alle forhold som vedrører skøjtesporten.

Bestyrelse:

Klubbens bestyrelse består af følgende personer (efter d. 14-11-2017):

Ole Bendsen

Hans Peter Mikkelsen

Rob Bruggeling (kasserer)

Henk Roelofs (formand)

Kristian Vinkler

Suppleanter:  Cathrine Grage + Michael Henmar

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.