HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Sidste lørdag på isen

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Skrevet af Sietze Piersma:

Mens der blev kørt rigtigt stærkt på Vikingerace i Heerenveen var der også en lille flok hurtigløbere på banen i årets sidste weekend på Genforeningspladsens is.

I trainingen var der lagt op til en frit trainingstime afsluttende med en rigtigt Team Pursuit. Det blev til to teams og to løb hvor “det unge hold” prøvede at holde sig stående mod de “krasse knarren”. I første løb kørte Philip, Nikolaj og Sietze deres 6 runder i 5.08, hvor “krasse knarren” holdet finishde med fald. Tydelige tegn på dårligt kommunikation og unødvendigt hårdt skub fra holdkammerater var nok årsagen til faldet men heldigvis kom der ikke nogen alvorligt til skade.

Februar 2010 037-2

I andet løb var der dog lagt op til forbedringer af både tid og kommunikation. Nikolaj og Philip trak Sietze med i en tid på 5.02, og de “krasse knarren” løb deres andet løb i en flot 5.41. Der var også besøg af vores Svenske venner af “Skånes Isseglarlklubb” og der blev serveret dejligt varm kakao med Finsk essence efter dagens training. – Som ikke gjorde det nemmere at tømme skabet og sige farvel til isen for denne gang. Se også billederne i galleriet: http://www.hlf72.dk/2010/03/team-persuit-2010/.

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.