HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Træningslejr Berlin uge 42 2010

Kategorier: Ungdom


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Alle deltagere til ESDP har været i Berlin på træningslejr. Hele efterårs ferien blev brugt til at blive bedre på skøjter. Allerede kl. 6.00 søndag morgen var der afgang til Hotel Kolumbus i Berlin. Turen gik smertefrit og vi kørte direkte til banen for at være med på træningen hos Finnerne. Bagefter var der indkvartering på hotellet og gik den store skøjteslibning igang. Hverdag var vi på isen 2 gange og Ari (finsk træner) var meget venlig og behjælpsom. Livet er noget hård på sådan en tur, føderne blev ømme og kroppene trætte, så da svenskerne kom om onsdagen var vi allerede godt brugt.  Alle holdt lidt igen om torsdagen, for om lørdagen var der stævne. Også gæsterne fra Odense, Lars Ø og Lasse Wilms var med til stævnet. Der blev kørt nogle gode tider, men der var også diskvalifikationer (Mikkel Ø) og styrt (Mikkel H). Efter en god uge kørte bussen hjem igen om søndagen og vi ankom trætte til Flintholm station. Tak til alle for en god tur.SDC13070SDC13085SDC13285

Kategorier: Ungdom

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.