HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Dansk deltagelse i første vinter Ungdoms OL!

Kategorier: Ungdom


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306
Philip Due Schmidt (foto: Lars Schmidt)

Philip Due Schmidt (foto: Lars Schmidt)

Philip Due Schmidt er udtaget til at repræsentere Danmark til ungdoms OL i Long Track speedskating. Philip skal sammen med to langrendsudøvere og to ski alpin udøvere udgøre den delegation som Danmarks Idræts Forbund sender til Innsbruck for at konkurrere fra den 13-22. januar. For et lille skøjteland som Danmark er det en stor mulighed for Long Track speedskating. Mere end 1500 atleter vil deltage fra 60 forskellige lande.

Philip har kvalificeret sig gennem efterårets internationale konkurrencer, som han har deltaget i sammen med resten af den danske Long Track juniorgruppe. Læs også her: http://www.dif.dk/da/NYHEDER/nyheder/2011/12/20111119_ungdomsOL.aspx

Kategorier: Ungdom

One Response to “Dansk deltagelse i første vinter Ungdoms OL!”


  1. Magne Bringsverd
    on dec 21st, 2011
    @ 08:35

    Kjempeflott! Lykke til Philip – og lykke til med den videre satsingen HLF72!!!

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.