HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Natur-is tur!

Kategorier: Klubben, Motion


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Når nu banen svigter os, vil jeg prøve at lave en trænings tur til Lyngby sø. I dag afprøvede vi (Jan Petterson og Henk Roelofs) isen på Lyngby sø. Den var rigtig god, med kun en lille smule sne på, som ikke generede særlig meget. Jeg kørte 8 gange søen rundt (2,5 – 3 km) ca. 22 km. Fantastisk oplevelse

.lyngby 4lyngby 5lyngby 8lyngby 11006010

Turen er på Tirsdag d. 31 januar:

Bussen (plads til 15) afgår fra Genforeningspladsen (nærmeste P plads ved Grøndalscenter) kl. 17.30. Kørsel til Lyngby-sø, start på søen kl. 18.00 ved I.H. Mundsvej, ved Sorgenfri station. Husk varmt tøj, noget at drikke og spise og eventuelt pandelampe! Vi kører 1½ time (15 – 20 gange søen rundt?) Hjemkørsel kl. 20.00 og ankomst Genforeningspladsen kl 20.30.

Som man kan se på billederne fra Lynby sø, er kørslen på isen ikke forbud, det frarådes kun. I bekendtgørelsen står: § 16: Skøjteløb og anden færdsel på is er tilladt, medmindre andet fremgår af skiltning. Færdsel på isen sker på eget ansvar.

I ordensbekendtgørelsen står: § 15: Politiet kan ved opslag eller offentlig bekendtgørelse forbyde færdsel på isen. (Dette er ikke tilfalde ved Lyngby sø og Løje sø, der er ingen forbudt skilte).

Isen er fuldtud bærende, selvom jeg mødte nogle venlige damer som gjorde mig opmærksom på at man ikke kunne skøjte på isen (jeg havde lige kørt mine 8 runder) og jeg skulle skynde mig ind på land. Med de aktuelle vejrudsigter bliver isen kun bedre og bedre, der loves ned til minus 13 natten til fredag d. 3. februar!

Kategorier: Klubben, Motion

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.