HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Nyheds opdatering

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Så er der gået over halvdelen af vores ikke eksisterende “hjemme-is” sæson. Philip Due Schmidt er vendt hjem fra Innsbrück med nogle gode resultater og ikke mindst oplevelser og erfaringer! (Se resultater) og hans bror Stefan er rejst til Inzell for 6 ugers træningsophold inden han rejser til Japan for deltagelse i Junior Verdensmesterskaber. I næste weekend deltager han sammen med Mikkel Øritsland og Nicoline Christensen i Junior World Cup i Collalbo. (JWC) Sidst nævnte løbere var med en lille gruppe en tur til Gøteborg og Trollhättan for at træne (resultater)

gøteborg 2012 075

Vi håber at Kong Vinter bider sig fast, så er forventningen at der kan skøjtes på Løjesø i Rude skov fra weekenden d. 4-5 februar (måske før). Hvem ved kan der afholdes klubmesterskaber som i tiden fra før Genforeningspladsen.  Antallet af medlemmer nærmer sig vist det gamle niveau! Jeg vil prøve at holde hjemmesiden opdateret med natur is muligheder, hvis de opstår. Genforeningspladsen er pakket sammen indtil næste sæson.

Genforeningspladsen, mandag d. 23.01.2012

Genforeningspladsen, mandag d. 23.01.2012

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.