HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Stefan Due Schmidt indstillet til Talent pris i Københavns Kommune.

Kategorier: Elite, Ungdom


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306
Stefan under Viking-race i Heerenveen

Stefan under Viking-race i Heerenveen

Klubben har indstillet Stefan Due Schmidt til Årets Idrætstalent pris i Københavns Kommune. Team Copenhagen uddeler denne pris hvert år under “Danmarksfesten”. De Danske Mestere som kommer fra en Københavns Elite klub bliver fejret på Københavns Rådhus under denne fest.  Højtideligheden finder  sted d. 26. marts. Vi krydser fingre!

_LS_1137

Det blev ikke Stefan som løb med prisen denne gang, se: http://www.teamcopenhagen.dk/Default.aspx?ID=3828&Action=1&NewsId=923&PID=14694 .

SE SKØJTELØB LIVE I WEEKENDEN!

Hvis du vil se skøjteløb live i dit fjernsyn, så er det denne weekend det gælder. Der er WM enkeltdistancer i Heerenveen, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Eurosport sender en del live, med kommentar af Oliver Sundberg, se: http://tv.eurosport.dk/tvschedule.shtml også NRK sender : http://www.nrk.no/programmer/sider/skoeyter_ishockey/. For programmet af WM se: http://www.schaatsen.nl/WChSD2012/livelists-results.

Læs også et interessant artikel (på Hollansk men kan oversættes til sjovt Dansk ved Google translate): http://www.schaatsen.nl/nieuws/2012-03-22-olympische-status-schaatssport-bedreigd

Kategorier: Elite, Ungdom

2 Responses to “Stefan Due Schmidt indstillet til Talent pris i Københavns Kommune.”


 1. Bjørn Hagen
  on mar 26th, 2012
  @ 20:15

  Jeg håper Stefan får denne prisen, det har han fortjent. På 5000m i jr.VM der han ble nr. 10 var alle eldre bortsett fra amerikaneren Lehman. Ellers vil jeg gratulere Stefan med dansk rekord på 5000m pluss mange jr.rekorder og Sara med danske rekorder på 500 og 1000m. Ellers er det jo blitt en “haug” med p.Vi får håpe det blir bedre treningsmuligheter på Genforeningsplassen neste vinter. Så håper jeg alle satser like sterkt på neste sesong, og at nye kommer i tillegg.


 2. Magne Bringsverd
  on mar 27th, 2012
  @ 10:12

  Støtter alt Bjørn skriver! Kjempeflott sesong av Stefan!! Da “sees” vi neste sesong med enda bedre reultater og kanskje enda flere danske skøyteløpere!! Ha en fin treningssommer!

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.