HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Junior WM.

Kategorier: Elite, Klubben, Ungdom


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

I denne weekend finder junior WM sted i Collalbo Italien. Vi har 2 Danske deltager til start, Viktor Hald Thorup og Stefan Due Schmidt. De vil begge deltage i Allround delen, dvs at de kører 500 m 0g 3000 m i morgen fredag og 1500 m og 5000 m lørdag.  Der er titler på de individuelle distancer at vinde, samt allround. Der er live stream her. Og også her . Tidsskema, startlister og andre interessante informationer findes her. En video om Kia speed academie kan ses her. (Stefan har trænet der i nogle uger).

Samtidig er isen og vejrudsigten god for Genforeningspladsen, så en god skøjteweekend er i vente!

Kategorier: Elite, Klubben, Ungdom

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.