HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Første Danske tider på Ol sæsonen (med Dansk Rekord)!

Kategorier: Elite, Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Som de fleste ved, er der 2 danske skøjteløbere i spil for OL i Sochi 2014. Begge løbere har kørt en god inline sæson og de er begyndt at træne på is. Deres første officielle tider har de kørt i denne weekend og det lover godt. Vejen til Sochi er lang, og der er skarpe krav. ( se her ). Viktor Hald Thorup (se hans hjemmeside) kørte 5000 m. i 6.39.87 hvilke betød et nyt Dansk Rekord og Junior Rekord (hans første af begge dele). Han havde et hul på 14 sekunder til tidskravet på 6.33,00 for OL (klarer du tidskravet er du dog langt fra sikker på en OL plads endnu) inden han startede. Han snuppede lige 7 sekunder (halvdelen) af dette hul, super kørt Viktor! I dag, søndag kørte begge løbere (Stefan Due Schmidt ( se hans hjemmeside) er den anden) så en 1500 m. Stefan kørte 1.53,63 og Viktor 1.53,97 (kval tid er 1.48,50). Stefan var knap så tilfreds, mens Viktor’s tid var endnu en PB  for ham. Nu venter der nogle World Cup løb i November (på verdens hurtigste baner, Calgary og Salt lake, der har disse 2 løbere ikke kørt endnu) og December (se her ),hvor man kan få point og eventuelt forbedre tiderne til under kravene (hvis ikke de når det inden)! Vi krydser fingrene for at projektet lykkes.

Viktor og Stefan!

Viktor og Stefan!

Kategorier: Elite, Klubben

3 Responses to “Første Danske tider på Ol sæsonen (med Dansk Rekord)!”


 1. Carl-Petter Leganger
  on okt 6th, 2013
  @ 22:42

  Gratulerer med ny dansk rekord, Viktor. Viktor har også klart tidskravet for å delta også på 10000 m i World Cup. Lykke til videre, Viktor og Stefan, internasjonal skøytesport trenger dere.


 2. Bjørn Hagen
  on okt 7th, 2013
  @ 10:20

  Gratulerer herfra også. Dette var imponerende. Jeg trodde 6.33 ville bli svært vanskelig å klare, nå tror jeg det går for både Viktor og Stefan. Med litt hurtighetstrening er vel ikke 1.48 på 1500m umulig heller. Jeg venter i spenning og ønsker hele det danske laget lykke til videre med sesongen.


 3. Kurt Stille
  on okt 7th, 2013
  @ 12:57

  Jeg er glad,stolt,og overrasket .
  jeg ønsker og håber at dere skal oppleve et O L , som jeg har gjort i 19 60 og 64

  vær målrettet døgnet rundt.- det vil følge deg resten av livet ?

  hilsen fra en gammel dansk, i Norge

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.