HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Foredrag om natur is og tolkning af is, i Lund, Sverige.

Kategorier: Klubben, Motion


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Der er mulighed for at deltage i et foredrag hos vores svenske venner i SIK i Lund. Foredraget er på onsdag d. 20-11 kl. 20.30 i Gunnesboskolan, Stenåldersvägen 6, 226 54 Lund.

Välkomna onsdagen den 20 November 20.30 Mårten Ajne är en av de främsta experterna på tolkning av is och hur denna beter sig. Med gedigen erfarenhet av egen åkning och ett livslångt intresse har han skrivit ett antal böcker. Mårten är även en mycket duktig spedskatare på både inlines och skridsko. Kom och ta del av hans erfarenheter av åkning på naturis. Flera av böckerna finns att köpa på plats. Föredraget riktar sig till SIKs medlemmar och er som har för avsikt att gå på kommande Välkommenkvällar

Der arbejdes desuden på en velkomst aften for kommende SIK medlemmer og langtursskøjteløbere i Danmark d. 9. december!

Tilmelding direkte her!

Kategorier: Klubben, Motion

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.