HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Sæson af rekorder eller rekord sæson?

Kategorier: Elite


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Den lige startede sæson tegner til at blive ekstrem spændende og interessant. Vores Danske løbere har allerede slået flere Personlige Rekorder og Nationale Rekorder end i de fleste andre sæsoner (tilsammen?)! Senest har Elena Rigas kørt nogle Junior Rekorder i Berlin og dermed er det ikke kun Nicoline Christensen som har prøvet dette. Viktor Hald Thorup har også kørt Junior Rekorder og også Danske Rekorder i sine løb og det bliver kun til flere i han’s og Stefan Due Schmidt’s jagt på Ol pladser i Sochi. Det bliver meget spændende at følge. Se Danske Rekorder.

Elena Rigas.

Elena Rigas.

Internationalt er der også lagt op til Rekorder. Russiske Dennis Yuskov kørte 3000 m. i 3.34.37 som er uofficielt verdensrekord. Bart Swings kørte 3.39.34 som er ny Belgisk Rekord og hurtigere end den Hollandske! (Vist første gang det sker). Sven Kramer vil køre ny verdens rekord på 5000 m. i Salt Lake City eller i Calgary og hvem ved er der flere Russere som er godt kørende (med OL på hjemmebane (og en masse penge i ryggen))! Så det bliver meget spændende at følge både de Danske og udenlandske løbere, bare der var OL hvert år!

DIF_OL_Sochi2014_logo_Blue

Kategorier: Elite

One Response to “Sæson af rekorder eller rekord sæson?”


  1. Bjørn Hagen
    on nov 5th, 2013
    @ 14:35

    Jeg har lagt merke til at det er kommet mange nye danske løpere, og selvfølgelig de nye rekorder. Det er flott. Med (forhåpentlig) ny og bedre bane neste år tror jeg Danmark snart blir og regne med i hurtigløp. Lykke til i World Cup til Stefan og Viktor. Det blir nok ny rekord igjen på 5000m i Calgary.

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.