HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Sæsonen er slut!

Kategorier: Elite


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

I den forgangne weekend sluttede vores alt for korte skøjtesæson. På Genforeningspladsen var lørdag endnu en flot skøjte dag, mens søndag regnede væk. Vi vil takke alle sammen for endnu en sæson på den gamle bane og håber at kommunen snart får styr på planerne for den nye af slagsen.

To gamle garvede medlemmer.

To gamle garvede medlemmer.

Også Eliten afsluttede sæsonen. Det blev en god afslutning på en rigtig flot sæson. Det bliver for lang en historie hvis jeg skal nævne alle pb-er og rekorder som blev skøjtet. Juniorerne havde nogle gode dage i Polen og Viktor Hald Thorup deltog i WM på 5000 m. Den løber med den største fremgang og bedste resultater er dog Elena Rigas, som i Hamar skøjtede 3 Junior rekorder og 1 Senior rekord! Tillykke med det! Vi håber på ligeså stor fremgang til næste sæson.

Elena Rigas blev nr. 4 i mass start til Junior WM!

Elena Rigas blev nr. 4 i mass start til Junior WM!

Og så er der nogle som holder formen vedlige hen over sommeren, enten på inliners eller på cykel eller på anden vis! Vi ses på isen til næste år!

Det Danske teamsprint hold. (foto: Daniel Yeow)

Det Danske teamsprint hold. (foto: Daniel Yeow)

Danske mesterskaber!

Hvis du ikke er færdig med isen, så er der mulighed for at deltage i de uofficiele Danske mesterskaber, som finder sted i Den Haag, d. 28. marts, som del af de Britiske Mesterskaber. Se på facebook!

Kategorier: Elite

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.