HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

General Forsamling på mandag!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Så er der under 1 uge til årets General forsamling. Den finder sted i VBUC, Ålekistevej 159, 2720 vanløse. Vi starter kl. 19.00 på mandag d. 23. november! Vel mødt! Dagsordenen findes her:dagsordenen til Generalforsamling 2015

Super Danske resultater i sæsonstarten!

Vores Danske skøjteløbere har præsteret meget godt i den endnu unge skøjtesæson. Viktor Hald Thorup har forbedret 2 Danske rekorder i weekenden i Calgary og vi forventer endnu skarpere tider i den kommende weekend til World Cup i Salt Lake City. (Danske Rekorder). Viktor vandt også mass start i B gruppen og kom som første Dansker øverst på podiumet til et World Cup stævne, tillykke! Nu starter han i A gruppen i Salt Lake City.

Viktor øverst på skamlen!

Viktor øverst på skamlen!

Samtidligt kørte vores DIF juniorer i Berlin, hvor der var et sand regn af Personlige Besttider. Også dem ønsker vi tillykke med de fine resultater.

Juniorerne på isen i Berlin.

Juniorerne på isen i Berlin.

Ny Skøjtebane på Genforenings Pladsen.

Planerne angående den nye bane er gået i en sidste fase. Den endelige projektbeskrivelse er færdig og sagen forlægges Kultur- og Fritidsudvalget på torsdag d. 19. november for den første politiske behandling i den sidste godkendelses procedure. Det ser spændende ud! 04 Projektbeskrivelse 2015-11-10 Hvis alt går efter planen, så er den kommende sæson den sidste på den gamle bane og der vil ikke være is den næste sæson, hvor der bygges! Første sæson på den nye bane vil så være sæson 2017-2018! Forhåbentlig med dansk deltagelse i OL 2018.

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.