HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Banen (mitlertidligt) lukket!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Af København’s Kommunens banemandskab har vi modtaget følgende mail idag:

“Vi ser os desværre nød til, at lukke banen igen, det forårsagtige klima, har weekenden over kostet os 5 cm is, og slangerne er blottet visse steder. Vi kommer under ingen omstændigheder til at køre med ismaskinen mere i år, da intet tyder på koldere vejr”. “Vi beklager meget”.

Vi nåede så at have 5 dage med is indtil videre! På billedet, som er fra idag d. 21-12 kan man godt fornemme banens dårlige forfatning! Jeg nåede at køre 1 time og 15 minutter i meget moderat tempo og med stor forsigtighed, men så var mine svenske Långtursskridsko også fuldstandig kørt sløve!

007

Vi må krydse fingre for noget mere kulde!

Alligevel ønsker vi jer God Jul og godt Nytår og vi ses på isen i det nye år!

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.