HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

DIF junior løbere i Gøteborg!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

I den forgangne weekend havde vores kommende elite løbere en god tur til Ruddalen i Gøteborg. Her kunne de deltage uden for konkurrence i de Svenske Allround mesterskaber. Det blev til nogle gode løb og de blev en del erfaringer rigere. Resultater kan findes her.

En af DIF løberne i aktion i Gøteborg.

En af DIF løberne i aktion i Gøteborg.

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.