HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Ikke is endnu!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

På Genforenings pladsens skøjtebane arbejdes der hårdt med at få isen klar. Desværre er vejret ikke med os og isen vokser ikke særlig meget i disse ider. Åbningen af sæsonen er udsat til koldere tider, måske weekenden fra d. 12-13. december? Vi venter og ser.

Banen d. 3-12-2015.

Banen d. 3-12-2015.

Imens har årets general forsamling fundet sted (vi var 10% af medlemsskaren (7 personer)som deltog i forsamlingen!) og der blev ikke besluttet noget epoke gørende. Vi forventer at det er sidste sæson med vores skurvogne, dem vil vi skrotte after sæsonen, så hvis nogle har interesse? Vi skal så skaffe opbevaring af vores habbengut i 1½ år, indtil vi har fundet nye lokaler. Gode ideer modtages gerne.

World Cup Inzell.

I den kommene weekend (4-6 december) er der WC i Inzell med deltagelse af Viktor Hald Thorup i A gruppen, vi ønsker ham held og lykke til. I den igang værende sæson har vores elite løbere (både juniorer og seniorer) gjort det ganske glimrende (for resultater se her). Med den nuværende progression ser det bestemt ikke urealistisk ud med Dansk deltagelse i Ol i Syd Korea i 2018! Forhåbentlig kan vi sidde og nyde nogle løb til den tid i fjernsyn efter vi selv har skøjtet på den nye skøjtebane i københavn! Der er meget at glæde sig til!

Den sidste skøjtedag i vinteren 2014-15!

Den sidste skøjtedag i vinteren 2014-15!

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.