HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Skøjte banen er åbnet.

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

I dag, torsdag d. 17. december åbnede Genforenings Pladsen’s skøjtebane officielt for publikum. Isen er meget blød og med vand på, da vi har høje varme grader. men med noget god vilje kan man godt køre de første runder af sæsonen på denne side af Julen. Vi håber på mere kulde efter Jul og Nytår.

Der var masser af plads på banen i aften.

Der var masser af plads på banen i aften.

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.