HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Ny skøjtebane kommer!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

I den forgangne uge har Københavns Borger repræsentation givet endeligt grønt lys for den nye bane på Genforenings pladsen, vi glæder os enormt meget. Nu har vi 5 uger med is tilbage på den gamle bane. Tø vejret vil desværre forringe is kvaliteten, men den har været god de sidste 2½ uge! Efter sæsonen vil vi skrotte vores skurvogne, så hvis nogle har gode ideer hvordan dette skal gøres tager vi gerne imod gode råd! Vi glæder os til sæson 2017-2018 hvor der også er Ol med forhåbentlig flere danske skøjteløbere til start!

Christian er fast inventar i de røde vogne! Ham bliver dog ikke smidt ud!

Christian er fast inventar i de røde vogne! Ham bliver dog ikke smidt ud!

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.