HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Sæsonen er gået i gang.

Kategorier: Elite, Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Kulden er så småt ved at indfinde sig og skøjtesæsonen er gået igang for vores elite løbere. Der er allerede kørt 2 Danske rekorder i Inzell i denne oktober måned. Elena Rigas kørte 500 m. på 41.80 og Viktor Hald Thorup kørte 3000 m. på 3.46.90. Tillykke til begge løbere. De skal snart over atlanten for at køre World Cup og der forventes rekord Dansk deltagelse til World Cup stævne i Heerenveen d. 9-11 december. Hele 4 løbere forventes til start! Vi ønsker dem alt held og lykke til på deres vej til Ol i 2018!

Kategorier: Elite, Klubben

2 Responses to “Sæsonen er gået i gang.”


 1. Magne Bringsverd
  on okt 21st, 2016
  @ 14:49

  Hyggelig lesning! Flott at antall deltakere fra Danmark øker! Lykke til alle sammen!


 2. henrik hansen
  on nov 11th, 2016
  @ 18:44

  over atlanten ? pt løber de de i World cup i Harbin i KINA,world cup point til viktor i dag

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.