HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Ingen indkomne forslag!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Årets General forsamling løber af stablen på mandag d. 21. November. Tid og sted som nævnt i dagsordenen. Der er ingen indkomne forslag. Vi kan drøfte nogle ting, bland andet hvordan vi skal festlig gøre og afholde den nye banens åbning og afholdelse af eventuelle konkurence(r)? Opmærksomhed omkring OL og Dansk deltagelse heri. Vel mødt.

En af de sidste dage på vores gamle bane!

En af de sidste dage på vores gamle bane!

 

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.