HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Godt Nytår og EM i Heerenveen.

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Vi ønsker alle medlemmer et Godt nytår! Året bliver helt enestående, da vi forventer at skøjte på en helt ny bane fra starten af næste sæson, det bliver spændende. Arbejdet ved genforenings pladsen skrider planmæssigt frem!

Panorama af arbejdet ved banen.

I den kommende weekend er der EM i Heerenveen, Holland med dansk deltagelse af Elena Rigas og Viktor Hald Thorup. Vi ønsker dem alt held og lykke til! løbene kan følges http://www.eurovisionsports.tv/isu/ og  http://www.schaatsen.nl/kalender/2017/1/isu-ek-allround-sprint/ !

Tumbs up for Elena!

Og også for Viktor.

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.