HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Sæsonen 2016-2017 er slut.

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Med lukning af de Hollandske kunstskøjte baner her i slutningen af marts, så er vores sæson definitiv slut. Sidste weekend blev der kørt for sidste gang denne sæson af nogle deltager i de Britiske mesterskaber. De fik flotte resultater. Nu er arbejdet på Genforenings pladsen snart slut og vi glæder os meget til den nye bane i næste sæson. Den officielle åbning vil finde sted om ca. en måned og vi vil prøve at festlig gøre næste sæsonen’s åbning på behørig vis. Det bliver forhåbentlig en enestående sæson med Dansk deltagelse i OL på såvel mande som kvinde siden. Der venter os en meget travlt efterår hvor alle forberedelser til sæsonen skal falde på plads. Så når vi kommer så langt må du gerne give en hånd!

Genforenings pladsen i midten af marts 2017.

Vores super statistiker Preben Petersen har igen i år lavet en oversigt af de bedste resultater som danske løbere har opnået rund omkring i verden, tak for det!

SEASON 2016-2017

100_BEDSTE_RESULTATER

BEDSTE_DANSKE_RESULTATER

BEDSTE_DANSKERE_I_DANMARK

Vi ønsker allesammen en god sommer!

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.