HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Indkaldelse til årets General Forsamling, tirsdag d. 14-11-2017, kl. 19.00!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Vi afholder årets General forsamlingen lige inden vores sæson går igang. Vi håber at kunne benytte vores omklædnings lokale ved skøjtebanen. Indkomne forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage inden mødet. Vi skal til at kick starte klubben igen og har brug for nogle flere hænder. Lokalerne skal indrettes og meget af vores udstyr skal hentes på Amager! Vi håber på et stort fremmøde!   dagsordenen til Generalforsamling 2017

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.