HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Åbning af banen udskudt på uvist tid!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Der kan desværre ikke laves is på vores nye bane under de nuværende omstændigheder. Efter møde med kommunen i går mandag, blev vi enig om at aflyse vores officielle åbning. Hvornår der kommer is er uvist. Der er heler ikke overblik over hvad der er skyld i at der ikke er is endnu.

Når vi nu ikke kan køre herhjemme, så kan vi glæde os over at alle konkurrence løbere gør det rigtig godt i det store udland. Stort set alle løbere har lavet nye personlige rekorder inden for de sidste par uger, simpelthen for mange til at ridse dem allesammen op. Vi ønsker dem alle tillykke med resultaterne!

I den kommende weekend skal vores forhåbentlig Ol deltagere i ilden i Calgary, Canada  og weekenden efter er de i Salt Lake City. Det afgøres i de 2 weekender om de kommer til OL i februar.. Vi krydser fingre!

Banens tilstand afholder ikke alle fra at tage den i brug!

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.