HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Is lægningen er igang!

Kategorier: Klubben


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Der arbejdes på højtryk med at etablere isen på “vores” nye skøjtebane. Desværre er vejret lidt for varmt og det går langsomt. Vi håber stadigvæk at banen åbner d. 1. december og vi kan afholde den officielle åbning d. 10. december.

Vi siger også velkommen til vores nye hollandske træner Jildou van der Meer, vi håber at hun falder til og kan få os til at køre rundt og rundt på den nye bane.

Årets General forsamling blev afholdt i tirsdags og vi siger velkommen til de nye medlemmer i bestyrelsen, Kristian Vinkler og Michael Henmar. Hans Peter Mikkelsen blev genvalgt som bestyrelses medlem og Cathrine Grage som suppleant. referat generalforsamling HLF72 14-11-2017 

Bane opbygning fredagmorgen d. 17-11 kl. 8.00

 

Kategorier: Klubben

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.