HLF72.dk

Hurtigløberforeningen af 1972

Sæsonens sidste mesterskab.

Kategorier: Klubben, Ungdom


Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hlf72.dk/public_html/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

I weekenden fra torsdag d. 21. til og med søndag d. 23. marts kan man se en masse super godt skøjteløb. I Sochi bliver der afholdt WM enkelt distancer, som en slags general prøve for Vinter-Ol i 2014 i samme by! Alle kanoner er der og det har været kunsten at holde sig på toppen helt til denne konkurrence. Der er masser af muligheder til at følge med (hvis man har tid). Nogle links følger her: Norsk skøjte forbund . Live stræming: Nos , Schaatsen.nl , Nrk. Fjernsyn (noget live): Nrk (norsk), ARD (tysk), Eurosport (med Oliver Sundberg som kommentator, live fredag). Special site WM (hollandsk). God fornøjelse!

Team Copenhagen talentpris 2013.

Klubben havde indstillet Stefan  Due Schmidt til ovennævnte pris. Tirsdag d. 19. marts var der Danmarksmester festen på Københavns Rådhus og i forbindelse med denne fest var der også uddeling af denne talentpris. Desværre er der mange andre sportsgrene med dygtige talenter og der skal nok lidt mere til, før de får øje på vores lille sportsgren. Det blev en fægter (Kolja Dahlin) som løb med prisen.

marts 2013 004 (2)

Vi er overbevist om at vi får mange kandidater til denne titel i fremtiden!

Viking race Heerenveen.

Vores bedste juniorer har været til Thialf skøjtestadion for at deltage i det uofficielle EM. Det var 25. gang at klubben STC Rutten organiserede denne Viking Race.

Oliver Lindenskov bærer det Danske Flag!

Oliver Lindenskov bærer det Danske Flag!

Det blev til nogle gode løb og fine resultater. Vi takker alle som har bidraget med deres hjælp og støtte, så denne tur igen blev til en stor succes. Du kan se resultaterne her. Tillykke til løberne med alle deres nye Personlige Rekorder!

Ny bestyrelse i DSU.

I søndags var der ekstra ordinær repræsentantskabsmøde i Dansk Skøjte Union. Den gamle bestyrelse kunne ikke blive enig om den fremtidige kurs. Hele bestyrelsen var på valg og det endte med at kun 1 medlem (Mariann Vasbo) af den gamle bestyrelse blev siddende og det kun efter lodtrækning!  Karin Rigas, som har været formand i Hurtigløbs Udvalg i snart 2 sæsoner, blev valgt ind i bestyrelsen, indtil repræsentantskabsmødet d. 8. juni. Ligeledes kom Jacob Fritsch ind i bestyrelsen som ny kasserer. Ingelise Blangsted (Opstillede kandidater 170313 )blev valgt som formand, Pernille Gormsen som næstformand. Camilla Lyngsø blev suppleant. Vi ønsker dem god arbejdslyst!

Thomas Skov’s sportprogram.

Tirsdag d. 2. april kl. 20.50 sender DR. 3 “Thomas Skov,s sportprogram”.

Thomas og Jesper på Genforenings pladsen's skøjtebane.

Thomas og Jesper på Genforenings pladsen's skøjtebane.

Programmet er delvist optaget på Genforeninigspladsen hvor skøjteløberne Thomas Skov og Jesper “Fissan” Schumann øver sig i kunstskøjteløb med undervisning af Anna Thomsen. Resten af programmet blev optaget i Gladsaxe Skøjtehal.

Kategorier: Klubben, Ungdom

One Response to “Sæsonens sidste mesterskab.”


  1. Bjørn Hagen
    on mar 25th, 2013
    @ 21:09

    Så er skøytesesongen over og de danske fremganger fortsetter. Det ble meget gode resultater i Viking Race. Oliver Lindenskov er et nytt navn for meg og det er meget imponerende å prestere 2.05 på 1500m første året han konkurrerer på is.
    Stefan hadde en meget sterk første del av sesongen med ny dansk rekord på 5000m, mens Viktor hadde en like sterk andre del med 6.plass på 5000m i jr.vm. Jeg tror begge er i den ypperste verdenselite for junior neste sesong og tror også Mikkel vil nærme seg toppen. Med andre ord: Danmark burde få et meget sterkt juniorlag neste år. Gratulerer med årets prestasjoner og lykke til med neste sesong. Forhåpentlig ordner det seg med ny og bedre bane snart også.

Leave a Reply

© 2009 HLF72.dk. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.